roen
Măsurătoare de nivel

Sonde de nivel OCIO

 

  • Sondă de nivel OCIO
    Kit compus din afișaj digital, furtun 10m, greutate care coboară furtunul in rezervor, presetupă de intrare în rezervor. Poate fi montat pe rezervor din metal.
 
  • Sonda de nivel OCIO este un dispozitiv electronic pentru măsurarea lichidului din rezervoare. Măsoară nivelul prin crearea unei presiuni printr-un furtun coborât în rezervor. Afișajul dispune de tastatură, de unde se fac setările necesare pentru afișarea corectă a cantității. Tensiuea de alimentare este de 230V/5A. Furtunul are lungimea de 10m cu posibilitatea extinderii până la 50m. Afișajul electronic indică înălțimea  (mm sau inchi), volumul (litri sau galoni), procentul de umplere.
  • OCIO GSM este un modul care se conectează la sonda de nivel, putând să gestioneze până la 8 rezervoare. Configurația sistemului constă în trimiterea de mesaje codate pe telefonul mobil,cod care corespunde pentru  alarmă de nivel minim-maxim și nivelul instantaneu de lichid din bazin. De asemenea OCIO GSM se poate seta să transmită la o dată predefinită câtre un număr de telefon dorit informații legate de cantitatea lichidului din rezervorul la care este conecta.
 
  • Legare sondă de nivel la calculator

 
  • Legarea la calculator se face cu ajutorul unui convertor usb. Există convertor pentru un singur bazin și convertor multitank pentru maxim 4 bazine. Sistemul de monitorizare prin legare la calculator al rezervoarelor  permite vizualizarea unor rapoarte și diagrame la diferite intervale de timp, precum și în timp real al cantității măsurate.
0,014s