roen
Noutăţi

Identificare Vehicule, Pompe Manuale EX și Stații pentru AviațieLa final de an, vă prezentăm 3 produse noi pentru viitoarele dumneavoastră aplicaţii de transfer carburant.

1. Identificare vehicule pentru staţii de alimentare

Sistemul permite recunoaşterea vehiculelor la pompă prin inele magnetice montate pe gura de alimentare a rezervorului. Vine în folosul firmelor cu flotă de vehicule şi staţii de alimentare proprii sau a operatorilor de benzinării cu programe de fidelizare pentru clienţii cu parc auto numeros.

Fiecare pistol de alimentare poate fi echipat cu un cititor de inele care va comunica fără fir cu unitatea radio a staţiei. Astfel, şoferul poate alimenta numai vehicule cunoscute de sistem şi numai în limitele stabilite cu clientul (tip de carburant, volum maxim per alimentare). Daca autoturismul este echipat cu Modul Vehicul GPS (opţional), atunci şoferul va putea alimenta numai după un numar minim prestabilit de kilometri parcurşi.

Sistemul este livrat cu software pentru programarea inelelor, tipărirea rapoartelor şi setarea listei de vehicule şi clienţi. Dacă optaţi pentru un sistem de gestiune Fami Electronic, iar staţiile dumneavoastră sunt conectate la Internet, atunci orice schimbare la lista de vehicule şi clienţi se va propaga imediat în întreaga reţea.

2. Pompe de transfer manuale certificate EX

Există puţine pompe de transfer cu aviz anti-expoziv pentru benzină, iar K10C este cea mai bine construită. Comandaţi împreună cu un furtun antistatic în lungimea dorită de dumneavoastră şi veţi avea siguranţă deplină la transferul de benzină. Pompa este produsă în Germania şi livrează 0,25 litri / apăsare.

3. Mini-staţii pentru aviaţie

Sunt mini-staţii concepute special pentru alimentarea avioanelor. Rezervorul de 5000 litri şi instalaţia hidraulică (inclusiv racorduri) sunt confecţionate din oţel inoxidabil; la fel şi indicatorul de nivel EX cu display extern, pistolul de alimentare ZVA 25 Slim Line cu împământare şi tabmurul cu autoretractare pentru furtun. Furtunul de 25 metri este antistatic şi are o bandă fluorescentă pe întreaga lungime pentru vizibilitate pe timp de noapte. Pompa de transfer livrează 70 litri/min la 230V şi este certificată anti-exploziv. Echipamentele ocupă un spaţiu minim, astfel încât staţiile pot fi mutate la faţa locului în funcţie de necesitate.

Ca întotdeauna, vă încurajăm să consultaţi pe Internet catalogul de produse şi să ne comunicaţi solicitările dvs.
Vom fi bucuroşi să vă oferim un răspuns prompt şi de folos.

Un an nou bun!

Echipa Fami Electronic
0,01s