roen
Prima pagină

Noutăţi

OFERTA - Electropompa motorina 70 L/Min
22.10.2013Electropompă cu debit de 72 L/ Min Adam Pumps având următoarele caracteristici :  

DATE TEHNICE
  • Debit 70 l / min
  • Presiune de operare 2 bari
  • Consum 2A
  • Absorbție 3m
  • Buton Pornire/Oprire
  • Temperatura maximă a lichidului -20°C
  • Temperatura maximă a lichidului 50°C
  • Protectie IP-55
  • Alimentat 230V, 50/60Hz autoventilat
  • Nivel zgomot 80 dB
Utilaje și echipamente industriale la comandă.
20.02.2013
Aducem la comandă orice tipuri de mașini-unelte pentru prelucrare metal-lemn-plastic, precum și echipamente generale pentru industrie.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.
Acum și distribuitoare de carburant Adast
01.08.2012
Comercializăm toată gama de distribuitoare de carburant Adast. Oferim service, garanție și post garanție pentru aceste tipuri de distribuitoare, precum și piese de schimb și consumabile. Distribuitoarele de carburant produse de firma noastra vor fi de asemenea echipate cu componente originale Adast. Este cea mai buna hidraulica de carburant din lume.

http://famielectronic.ro/pompe-distributie-carburant/distribuitoare-adast-systems.html
Instalația de alimentare butelii cu GPL este aprobată ISCIR și se poate introduce pe piață
21.05.2012
Pentru operarea instalației de alimentare de butelii GPL este necesară o autorizație de supraveghere tehnică la umplere și/sau verificare tehnică periodică și reparare a buteliilor pentru GPL (gaz petrol lichefiat) cu V.max = 26l. Aceasta poate fi obținută la Inspecția Teritorială ISCIR în raza căreia vor fi montate astfel de instalații prin depunerea unei documentații tehnice întocmite în conformitate cu prevederile PT CR4-2009, Anexa 3, colecția ISCIR în vigoare.
Suntem certificați MID
23.01.2012
Fami Electronic SRL a obținut certificare MID în conformitate cu directiva metrologică 2004/22/EC a Comisiei Europene. Suntem astfel primul producător românesc de echipamente pentru distribuția de carburant avizate pentru export și utilizare în întreaga Uniune Europeană. Această evoluție ne încântă pentru că este un vot de încredere pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim.

Vă invităm să consultați catalogul nostru și să ne comunicați solicitările dvs. Pe curând!
Identificare Vehicule, Pompe Manuale EX și Stații pentru Aviație
09.12.2010
La final de an, vă prezentăm 3 produse noi pentru viitoarele dumneavoastră aplicaţii de transfer carburant.

1. Identificare vehicule pentru staţii de alimentare

Sistemul permite recunoaşterea vehiculelor la pompă prin inele magnetice montate pe gura de alimentare a rezervorului. Vine în folosul firmelor cu flotă de vehicule şi staţii de alimentare proprii sau a operatorilor de benzinării cu programe de fidelizare pentru clienţii cu parc auto numeros.

Fiecare pistol de alimentare poate fi echipat cu un cititor de inele care va comunica fără fir cu unitatea radio a staţiei. Astfel, şoferul poate alimenta numai vehicule cunoscute de sistem şi numai în limitele stabilite cu clientul (tip de carburant, volum maxim per alimentare). Daca autoturismul este echipat cu Modul Vehicul GPS (opţional), atunci şoferul va putea alimenta numai după un numar minim prestabilit de kilometri parcurşi.

Sistemul este livrat cu software pentru programarea inelelor, tipărirea rapoartelor şi setarea listei de vehicule şi clienţi. Dacă optaţi pentru un sistem de gestiune Fami Electronic, iar staţiile dumneavoastră sunt conectate la Internet, atunci orice schimbare la lista de vehicule şi clienţi se va propaga imediat în întreaga reţea.

2. Pompe de transfer manuale certificate EX

Există puţine pompe de transfer cu aviz anti-expoziv pentru benzină, iar K10C este cea mai bine construită. Comandaţi împreună cu un furtun antistatic în lungimea dorită de dumneavoastră şi veţi avea siguranţă deplină la transferul de benzină. Pompa este produsă în Germania şi livrează 0,25 litri / apăsare.

3. Mini-staţii pentru aviaţie

Sunt mini-staţii concepute special pentru alimentarea avioanelor. Rezervorul de 5000 litri şi instalaţia hidraulică (inclusiv racorduri) sunt confecţionate din oţel inoxidabil; la fel şi indicatorul de nivel EX cu display extern, pistolul de alimentare ZVA 25 Slim Line cu împământare şi tabmurul cu autoretractare pentru furtun. Furtunul de 25 metri este antistatic şi are o bandă fluorescentă pe întreaga lungime pentru vizibilitate pe timp de noapte. Pompa de transfer livrează 70 litri/min la 230V şi este certificată anti-exploziv. Echipamentele ocupă un spaţiu minim, astfel încât staţiile pot fi mutate la faţa locului în funcţie de necesitate.

Ca întotdeauna, vă încurajăm să consultaţi pe Internet catalogul de produse şi să ne comunicaţi solicitările dvs.
Vom fi bucuroşi să vă oferim un răspuns prompt şi de folos.

Un an nou bun!

Echipa Fami Electronic
Noul nostru site este live!
13.05.2010
Vă anunţăm cu bucurie lansarea noului nostru website.

Am lucrat mult împreună cu profesionişti în web design, astfel încât să vă oferim o experienţă plăcută şi adecvată. Noul site urmăreşte un set simplu de principii, în acord cu caracterul firmei nostre:

- comunicare prietenoasă şi clară
- uşurinţă în utilizare
- rezultate precise şi asistenţă competentă

Astfel, prima pagină vă dezvăluie campaniile întreprinse în prezent şi produsele promovate. Apoi la secţiunea "produse" veţi găsi o gamă cuprinzătoare de echipamente şi servicii. În plus, secţiunea "clienţi" dezvăluie proiecte încheiate şi aduce exemple de succes din teren.

Vă încurajăm să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare şi aplicaţii speciale. În pagina de comandă şi contact sunt descrise modalităţile prin care puteţi lua legătura cu noi. Vom răspunde solicitării dumneavostră în termen de o zi lucrătoare, de regulă chiar mai repede.

Lucrăm în continuu să adăugăm catalogul de produse şi ne-ar făcea plăcere să vă înştiinţăm despre actualizări. O dată pe lună trimitem un scurt buletin informativ pentru care vă invităm să vă abonaţi pe prima pagină.

Vă mulţumim pentru atenţie şi vă invităm să vizitaţi noul site Fami Electronic.


Cu consideraţie,

Echipa Fami ElectronicP.S. Până când reuşim să adăugăm întregul catalog este posibil să primiţi mesajul "pagină în lucru". Ne pare rău, dar cu siguranţă vom adăuga şi produsul căutat de dumneavoastră. Până atunci, vă rugăm să ne contactaţi cu solicitarea dumneavoastră.

Pagini: 1
Noutăţi si oferte prin e-mail:
0,012s